Innovatief idee: Op internet via de schotel

13/01/2014 at 21:21
filed under Uncategorized

We e-mailen wel eventjes. Of zullen we straks even afspreken op Skype? Of heb je dat videootje gezien op Youtube? Dit zijn allemaal vrij normale opmerkingen in de huidige samenleving. Veel draait om het internet. Maar als je geen breedband internet tot je beschikking hebt, dan zijn al deze dingen vrij lastig om te doen. Het is bedoeld voor een relatief snelle internet verbinding. Nu zul je misschien denken “maar iedereen heeft tegenwoordig toch wel een breedband internet verbinding?”. Dit is helaas niet altijd waar.

 

En dan hebben we het niet over de ouderen die het niet willen, nee we praten over mensen die dolgraag een breedband internet verbinding willen, maar er simpelweg geen een kunnen aanvragen. Althans, dat denken ze. Want er is namelijk een andere mogelijkheid, namelijk internet via de schotel!

Dat is nog een innovatief, internet via schotel

Ja, dat klopt via de schotel waarmee televisie wordt gekeken kan ook breedband internet mee worden geleverd. Het is in andere landen erg bekend, maar in Nederland nog steeds iets minder. Welke mensen kunnen er dan geen ADSL of ander breedband internet verkrijgen? Dan zijn mensen (en bedrijven) in het buitengebied. Een redelijk groot gebied in Nederland.

Het is bij de mensen in de randstad ook vaak niet bekend dat er geen breedband internet beschikbaar is in dit gebied. Dus als je dit leest en je woont in de randstad, dan heb je zojuist weer iets geleerd! Via de schotel op internet is vergelijkbaar met ADSL. Het grote verschil is dat de snelheid vaak constanter is, en ook vaak wordt het maximale gerealiseerd. Daarnaast is satelliet internet niet afhankelijk van uw locatie. Perfect voor de mensen en bedrijven in dit gebied dus! Meer informatie over deze innovatieve manier van internet via de satelliet.

no comments

RSS /

Comments are closed.