Eindelijk dat randje vet rond je buik weg!

08/08/2014 at 10:50
filed under blog

Je wilt van je buikvet af. Logisch ook want als je op het strand loopt of bij het zwembad bent wil je geen vetrollen zien. Of in ieder geval zo weinig mogelijk. Je bent waarschijnlijk al aan het trainen, maar komt niet van je buikvet af. En alhoewel trainen erg belangrijk is, speelt je voeding een nog veel grotere rol.

Voeding & Suikers

Je voeding is namelijk het gene waar je lichaam het mee moet doen. Je voeding zorgt ervoor wat er verbrand moet worden. En wij eten tegenwoordig allemaal veel te veel suiker en koolhydraten. Iets wat wij lang geleden nog niet deden. Ons lichaam slaat veel vet op in de buik door het eten van het verkeerde voedsel. Natuurlijk is het voor wegtrainen buikvet belangrijk dat je blijft trainen, maar eet minder suiker en koolhydraten.

En dan hebben we het niet alleen over snoep en cake. In veel voedingsmiddelen zit suiker, ook in fruit! Als je aan een banaan of een appel denkt, dan denk je aan gezondheid. En dit zijn ook zeker gezonde voedingsmiddelen, ze bevatten alleen wel veel suiker. En als je van je buikje af wilt komen is suiker (ook fruitsuiker) niet zo goed voor je. Je kunt beter fruit eten met minder suiker, zoals blauwe bessen.

Groente & Vlees

Andere voedingsmiddelen die goed voor je zijn kunnen zijn groenten, vlees en eiwitrijke producten zoals eieren en vis. Ook noten en andere producten die rijk zijn aan omega-3 vetzuren zijn erg goed voor je lichaam als je van je buikvet af wilt komen. Als je deze tips toe kunt passen en tegelijkertijd kunt blijven trainen, dan zul je merken dat er veel buikvet zal verdwijnen. Naast dat het er beter uitziet is het ook nog eens beter voor je gezondheid. Met buikvet loop je namelijk een veel grotere kans op suikerziekte en andere ziektes. Dus 2 vliegen in 1 klap op deze manier.

no comments

RSS /

Comments are closed.