Een sim only provider vinden

03/12/2014 at 10:47
filed under blog

Je weet inmiddels wel dat de sim only abonnementen steeds populairder worden. Want veel mensen hebben een smartphone in hun bezit, en willen deze graag houden. Bij veel providers kun je natuurlijk het nieuwste model uitkiezen. Dit is dan zogezegd “gratis”. Niets is natuurlijk minder waar, want het is helemaal niet gratis. Je betaald deze telefoon natuurlijk altijd zelf, maar dan in een maandelijkse bijdrage. Er zijn veel providers die hier slim op inspelen. Want met een zogenaamd sim-only abonnement kan dit worden opgevangen. De mensen die geen nieuwe telefoon willen, maar wel internet willen hebben op hun mobieltje of smartphone zoals bijvoorbeeld de iPhone of Samsung Galaxy, kunnen een sim only met internet nemen.

Wat zijn de voordelen vam sim only met internet?

Er zijn veel voordelen aan sim only. Ten eerste is er natuurlijk de prijs. Over het algemeen betaal je zo’n 50% minder voor je telefoonabonnement (vaak nog veel minder). Daarnaast is er bij sommige sim only internet providers de mogelijkheid om te kiezen voor een zogenaamd maand abonnement. Je zit er dan dus niet voor langere periode aan vast. Vaak zijn deze abonnementen iets duurder, maar schrikbarend is het niet. Zo kun je dus het abonnement opzeggen wanneer jij dat wilt. Veel mensen vinden dit fijn. Ook voor jongeren die nog wel eens langere periodes in het buitenland verblijven is dit gunstig. Ze kunnen het abonnement gewoon tijdelijk stopzetten tijdens hun reis. Wanneer ze weer in het land zijn kan het sim only abonnement gewoon opnieuw worden geactiveerd.

Welke provider sim only kies ik?

Er zijn veel verschillende provider waar je terecht kunt voor een sim only abonnement. De reguliere providers zoals KPN, T-mobile en Vodafone bieden een dergelijk abonnement aan. Maar er zijn ook goedkopere aanbieders. Veel maken gebruik van het KPN netwerk, wat overigens bekend staat als het beste netwerk van ons land. Dat zorgt er voor dat je altijd bereik hebt, ook in gebouwen. Maar ook het mobiele internet wat je bij een sim only met internet abonnement krijgt is hiermee vrijwel altijd beschikbaar. Zo hoef je dus nooit meer een Whatsapp, Facebook berichtje of smsjes van je vrienden te missen!

no comments

RSS /

Comments are closed.